Profine hondenvoeding nieuw in de winkel op Dorrestein

Bent u op zoek naar een goede uitgebalanceerde voeding met veel vlees voor uw hond?

Dan hebben wij nu iets nieuws voor u, vanaf maart 2020 ligt Profine bij ons in de schappen.

Profine bevat veilige natuurlijke ingrediënten en geeft jouw hond een uitgebalanceerde maaltijd.
De unieke combinatie van kip/ lam/ zalm/ kalkoen en groenten zorgt voor een goede spijsvertering, voldoende energie en een uitstekende conditie.
De toegevoegde maritieme mix (garnalen en zalmolie) zorgt voor een uitgebalanceerde verhouding van Omega-3 en Omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en een prachtige vacht. Kruidenextracten van venkel, basilicum en salie ondersteunen samen met zeealgen en prebiotica de spijsvertering, en het behoud van een gezonde darmflora, wat op zijn beurt de weerstand verbetert.

https://profinediervoeding.nl/

De Profine Pure Meat Blikvoeding is samengesteld op basis van vlees voor honden. De kracht is gelegen in de zorgvuldige selectie van basisingrediënten om 2 cruciale kenmerken in voeding voor gezelschapsdieren te bereiken: spijsverteringsveiligheid en een heerlijke smaak. De vleesbron wordt altijd gekozen op basis van zeer goede verdraagbaarheid en smakelijkheid. In elke formule voor Profine Pure Meat worden maximaal 2 vleesbronnen gebruikt. De recepten bevatten wel 65% vlees en zijn 100% graanvrij. Echte stukken vlees zorgen voor een uitstekende smaak en maken de voeding onweerstaanbaar voor elke hond.

https://profinediervoeding.nl/pure-meat-profine/

Deze Profine vleesworsten zijn geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De worsten zijn 100% natuurlijk, graanvrij en bevatten minimaal 90% vlees. Het hoge vleesgehalte zorgt voor een heerlijke smaak en draagt daarnaast bij aan een hoge verteerbaarheid van de voeding. Je kunt de Profine vleesworsten geven als een complete voeding voor jouw hond, daarnaast kun je de vleesworsten ook gebruiken als topping of als een verantwoorde snack.
Profine Salami is verkrijgbaar in vijf verschillende varianten: Kip, kalkoen, eend, lam en zalm.

https://profinediervoeding.nl/profine-salami/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie